Productspecificatie

Productnaam
Glutenvrije chocolade brownies p/3
Afbeelding
Ingredienten
biologisch glutenvrij brownie [rietsuiker, EI, plantaardige olie (zonnebloem), water, aardappelzetmeel, cacaopoeder, rijstemeel, maiszetmeel, MELKpoeder (magere), LUPINEmeel, maismeel, EI-EIwit (gedroogd), kooldioxide, rijsmiddel (E503), verdikkingsmiddellen (E412, E509)]
Allergenen
Ei, Melk, Lupine
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1516 KJ
Energie KCal 362 KCal
Eiwit 6.9 g    
Koolhydraten 39.2 g    
   - Suikers 22.6 g    
Vetten 19.8 g    
   - Verzadigd 3.4 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.41 g